Assumptions

๐€๐ฌ๐ฌ๐ฎ๐ฆ๐ฉ๐ญ๐ข๐จ๐ง๐ฌ ๐ญ๐ก๐š๐ญ ๐ฉ๐ž๐จ๐ฉ๐ฅ๐ž ๐ฆ๐š๐ค๐ž ๐ฐ๐ก๐ž๐ง ๐ญ๐ก๐ž๐ฒ ๐Ÿ๐ข๐ง๐ ๐จ๐ฎ๐ญ ๐ˆ’๐ฆ ๐š ๐‚๐ก๐ซ๐ข๐ฌ๐ญ๐ข๐š๐ง. โฃ

 1. I think I’m perfect. โฃ
 2. I’m Republicanโฃ
 3. I don’t cussโฃ
 4. I don’t drink beerโฃ
 5. I don’t danceโฃ
 6. I hate gay peopleโฃ
 7. I have the perfect marriageโฃ
 8. I never get madโฃ
 9. I have everything figured outโฃ
 10. I’m going to judge youโฃ

๐“๐ก๐ž ๐“๐ซ๐ฎ๐ญ๐กโฃ

 1. I got issues just like you and the rest of the human raceโฃ
 2. My faith in Jesus doesn’t make room for me to side with a political party. I’m an independent voterโ€ฆ. and a highly opinionated one. โฃ
 3. Apparently you haven’t been around me when I stub my toeโฃ
 4. I’ve never been drunk, but I do like a cold IPA on a summer day โฃ
 5. Wellโ€ฆ you are right about that one. (๐˜ ๐˜จ๐˜ฐ๐˜ต ๐˜ต๐˜ธ๐˜ฐ ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ง๐˜ต ๐˜ง๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ต)โฃ
 6. I was raised with two gay uncles who still love me like I was their own kid. If you have a problem with them, then you have a problem with me (๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ช๐˜ง ๐˜บ๐˜ฐ๐˜ถ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ณ๐˜ฆ ๐˜ต๐˜ณ๐˜บ ๐˜ต๐˜ฐ ๐˜ฒ๐˜ถ๐˜ฐ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ค๐˜ณ๐˜ช๐˜ฑ๐˜ต๐˜ถ๐˜ณ๐˜ฆ ๐˜ต๐˜ฐ ๐˜ฎ๐˜ฆ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ข๐˜ต๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฑ๐˜ต ๐˜ต๐˜ฐ ๐˜ค๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฏ ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฎ, ๐˜’๐˜ญ๐˜ญ ๐˜ต๐˜ข๐˜ฌ๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ต ๐˜ฎ๐˜บ ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ฃ๐˜ญ๐˜ฆ ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ข๐˜ต ๐˜บ๐˜ฐ๐˜ถ ๐˜ธ๐˜ช๐˜ต๐˜ฉ ๐˜ช๐˜ต ๐˜ธ๐˜ฉ๐˜ช๐˜ญ๐˜ฆ ๐˜ฑ๐˜ฐ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ต๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜บ ๐˜ด๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ง ๐˜บ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ณ๐˜ด ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ข๐˜ต ๐˜’๐˜ฎ ๐˜ข๐˜ธ๐˜ข๐˜ณ๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ง.) #dropthestones โฃ
 7. Let’s just say that I’m the reason why my therapist has job security. I need help in the husband department. โฃ
 8. Refer to my answer for #3. โฃ
 9. I’m shamelessly a work in progress. Get over it. โฃ
 10. I’m going to love you. (๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ด ๐˜บ๐˜ฐ๐˜ถ ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ง๐˜ถ๐˜ด๐˜ฆ ๐˜ต๐˜ฐ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ข๐˜ณ ๐˜ข ๐˜ง๐˜ข๐˜ค๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ด๐˜ฌ ๐˜ข๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ฎ๐˜ฆ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ฅ๐˜ฅ๐˜ญ๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ง ๐˜ข ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ค) #facts.

Published by John Eli

I am a self-awareness coach (coach for humans), life strategist, blogger and speaker. Iโ€™ve spent over 21 years mentoring individuals in life skills, career transitions, relationships, and life recovery. My resume includes pastoral care, behavioral health, and higher education. From an early age, I realized that God created me to bring hope, healing and encouragement to others. I am currently living out my purpose by creating a space where people can rediscover and become all that they were created to be. I currently live in the beautiful state of Arizona with my wife, two dogs, and an antique piano whom I call, โ€œBetty.โ€

5 thoughts on “Assumptions

 1. I like this very much. More than any other group on Earth, I think Christians are actually the most diverse. It’s just the loud, judging voices often get the attention. I often find more openness to my spiritual beliefs from Christians than almost anyone else.

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: